maandag 8 juni 2009

Ander nieuws!


Nu alle ogen even gericht waren op mijnheer M's uitzending en alle daarbij behorend gedoe zou ik helemaal vergeten aandacht te hebben voor andere zaken van grote importantie in Huize Mossel!


Zoals bijvoorbeeld het knikkeravontuur van dochter Quinty (voor de kijkers op de foto het linker donkerblondje) ! Een week of wat geleden had ze zich via het schoolkampioenschap gekwalificeerd voor het Jetix Knikkergebeuren in Boxtel. Waar ze uiteindelijk niet door een winnende hand in de landelijke finale terecht kwam maar door haar sportiviteit was opgevallen en daardoor toch een plek kreeg in Walibi waar afgelopen zaterdag de eindstrijd werd gevoerd.


En daar werd onze eigen KnikkerKoningin na bloedstollende wedstrijden en het uitschakelen van fanatieke tegenstanders uiteindelijk zelf in de halve finale geklopt! Quinty zelf zag het geloof ik meer als een noodzaak om gewoon lekker in Walibi te kunnen achtbanen maar ik ben trots. Misschien niet zozeer door het behalen van de halve finale (ik bedoel maar, toch bij de beste 4 van duizenden knikkeraars!!!) maar nog het meest vanwege de manier waarop ze er gekomen is... de meest sportieve knikkeraar zijn van Boxtel is toch niet niks!

Geen opmerkingen: